İSTANBUL / ŞİŞLİ - Gülbağ Selim Sırrı Tarcan Anaokulu

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI

”Eğitim Bakanlığı olarak eğitimin her kademesinde tasarrufu ve tutumluluğu öğreten, yerli ve milli Milli üretimi destekleyen bir maarif anlayışına sahibiz.

Okullarımızda bu hafta boyunca çeşitli etkinliklerle çocuklarımıza yerli malı sevgisi ve tutumlu yaşama alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz.

Böylece hem ülkemizin zenginliklerini koruyor hem de milli ekonomimize katkı sağlıyoruz.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nın tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yusuf TEKİN

Milli Eğitim Bakanı

Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf TEKİN’in yaptığı açıklama doğrultusunda bugün okulumuz Gülbağ Selim Sırrı Tarcan İlkokulunda

“Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye İçin Yerli Malı Kullan, Üretime Katkıda Bulun” ve “Gelecek, Yerli Üretimle Gelecek” sloganları ile okulumuz öğrencileri çok keyifli gösteriler sergilediler.

Gösterimize; Şişli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Aydın TAYLAN ve Şişli Belediye Başkanı Eğitim İşleri Danışmanı Sayın Selim MATARACI, Mecidiyeköy Anadolu Lisesi Müdürü Fikri ŞAHBAZ katılarak bizleri onurlandırmışlardır. Programımıza eşlik eden kıymetli velilerimize de çok teşekkür ediyoruz.

Böylesine güzel  programın mimarları olan değerli öğretmenlerimize, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Okul-Aile Birliğimize de özverili çalışmalarıyla, ulaşılan başarılı sonuç için ayrıca teşekkür ederiz.

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 13:32 - Görüntülenme: 20